O nas

Smo slovensko podjetje z več kot 15 letnimi izkušnjami na področju Zaščite in Reševanja ter zdravstva (Nujna Medicinska Pomoč).

Naše strokovnjake z različnih področij odlikuje širok spekter znanja, saj so specializirani za posamezno storitev, ki vam jo nudimo.

Specializirani smo za PRE hospitalno reševalno dejavnost na področjih medicinske reševalne opreme, radijskih telekomunikacij, svetlobne in zvočne signalizacije, tehnične reševalne opreme, opreme za smučarska središča, hitro postavljive šotore ter predelave specialnih vozil in prikolic.

Široki prodajni program zahteva tudi ustrezno strokovno svetovanje za stranke – uporabnike in servisne oz. vzdrževalne storitve, saj strankam zagotavljamo celovito ponudbo in storitev na ključ.

Poskrbimo za vse tisto, kar vaše podjetje ali organizacija potrebuje za uspeh pri svojem delovanju.

NAŠE POSLANSTVO
Pomagati posameznikom, podjetjem in organizacijam s kvalitetno opremo in storitvami, ter poiskati nove rešitve v želji po uspešnem sodelovanju v prihodnosti.

NAŠA VIZIJA
Razvijati hibridne rešitve na ključ za naše zveste stranke v za njih odločilnih trenutkih.

NAŠE VREDNOTE
Naše osnovne vrednote so spoštovanje, zaupanje, profesionalnost, visoka usposobljenost, iskrena komunikacija in sodelovanje.

NAŠI CILJI
Prepričani smo, da vam lahko pomagamo pri doseganju vaših ciljev in uspehov. Zato je naš cilj, da strankam zagotavljamo blago in storitve za nemoteno delovanje njihovih podjetij in organizacij.