IZOBRAŽEVANJE

Naša ekipa strokovjakov zagotavlja kvalitetna izobraževanja za vašo MEDICINSKO in TELEKOMUNIKACIJSKO opremo.

Zavedamo se pomena INTERVENCIJA. Zato morajo pridobljena znanja v sklopu izobraževanj postati ročna spretnost. Ker vsaka sekunda šteje!

Naše dolgoletne izkušnje in individualni pristop nam omogočajo strokovno aplicirati naša znanja z obstoječimi resursi naročnika.

Organiziramo izobraževanje – tečaje na področju MEDICINE (TPO, AED, imobilizacija, transport) in TELEKOMUNIKACIJ (uporaba ročnih in mobilnih radijskih postaj, delovanje, dodatna oprema, Sistem ZARE). Naši predavatelji so visoko usposobljeni kadri iz operative na terenu in imajo pridobljena vsa potrebna znanja in mednarodne licence.

Izobraževanja – tečaje izvajamo po želji, zahtevi in meri naročnika – uporabnika. Zato se vam prilagodimo glede na potrebe. Izvajamo jih v lastnih prostorih, po potrebi in želji pa to opravimo tudi v prostorih naročnika.

Zagotavljamo lastno opremo za izobraževanje.

To poteka v dveh delih (teorija + praksa).

Namen izobraževanj – tečajev je usposobiti pol profesionalni in profesionalni kader (reševalci, gasilci (CZ), policisti in drugi zaposleni v kritični infrastrukturi) za nemoteno uporabo in delovanje.

Za podrobnejše informacije smo vam na voljo na spodaj navedenih kontaktih.

Dosegljivi smo 24/7:
+386 (0)2 421 53 97
+386 (0)31 403 007

Za več informacij nam pišite na naslov:
info@eurosar.eu